Cevaplar

  • Eodev Kullanıcısı
2013-01-22T21:30:54+02:00

önce  günü  bul bir gün 24 saat .. 24 saatte 3 tane 8 var 3*10=30   7 günle çarp  30*7=210

her 10 ml 1 ölçek olduğundan  210/10=21

0
2013-01-22T21:31:31+02:00

24/8=3

3.10=30

210/10=21

 

............... (yanlıs olabiilir )

0