Cevaplar

2013-01-24T21:12:29+02:00

2*6=12/4=3 3*60=180 dakika eder ...............................................................................

10 2 10
2013-01-24T21:32:31+02:00

2.60=120  120:6=20  20.4=80 eder

10 3 10