Cevaplar

2013-01-29T17:28:25+02:00

21-7=14 kg= 14000 g 14000-1700=12300 g. Kg olarak= 12,3 kg.

1 5 1
2013-01-29T17:31:14+02:00

önce tamamından(21 kg) satılan kısmı(7kg) çıkar: 21-7 = 14kg kaldı.

sonra 1700gramı kg'ye çevir = 1.7 kg.          

 14 kg kalmıştı.

14 kg dan da dökülen(1.7 kg) çıkar. 

14-1.7 =12.3 kg şeker kalır

0