Cevaplar

2013-01-30T20:08:32+02:00

20 * 4 =80 dk   45 * 4 =180 dk

    180 + 80=260 dk 

 

 

23: 45   bu saate 260 dk ekle bulursun o kadar yaptm devamını sen getir :) başarılarrr

2 5 2
2013-01-30T20:08:34+02:00

5.10 galiba ...............................................................

1 5 1