Cevaplar

2013-02-05T15:51:24+02:00

haftalık 2*7=14 l 14*50=700kryani 7tl 7*4=28 tl

0
2013-02-05T15:51:46+02:00

günde 1 lira harcıyor.Bir ay 30 günden toplam 30 liradır.

0