Cevaplar

2013-02-06T12:19:50+02:00

40.15:600/10:60 günde bitiridi

0
2013-02-06T12:21:14+02:00

40*15=600

40-10=30 çünkü eğer günde 10 sayfa az okusaydı diyor

600/30=20

EN İYİ ÇÖZÜM SEÇİLİRSE MUTLU OLURUM

1 5 1