Cevaplar

2012-10-08T01:19:10+03:00

ONAYLANMIŞ CEVAP

×
Uzmanlar tarafından teker teker incelenmiş onaylı cevaplar, doğru ve güvenilir bilgileri içermektedir. Eodev içerisinde moderatörler tarafından kontrol edilmiş milyonlarca kaliteli cevap vardır ancak onaylanmış cevaplar mükemmel ötesidir.

f(0) için x yerine 1 koyalım  :   3 = f(2) + 3    olur buradan f(2) = 0 olur

 

f(2)yi biliyoruz bunun için x yerine 3 koyalım; 0 = f(4) + 3 olur buradan f(4) = -4 olur.

 

f(4) için x yerine 5 koyalım;  -4 = f(6) + 3   buradan f(6)=-7 olur

 

f(6) için x yerine 7 koyalım    -7= f(8) + 3    buradan da f(8) = -10 olarak bulunur.

1 1 1