Cevaplar

En İyi Cevap!
2013-02-07T19:23:29+02:00

15*30:450     25*4:100     450+100:550  5.50 kuruş geriyede 50 kuruş kalmış yani 5.50+50:6 tl 

1 5 1
2013-02-07T19:25:58+02:00

15x30=450                25x4 =100          450+100+50=600=6lira

0