Cevaplar

2013-02-08T15:06:09+02:00

7x6=42

2 yıl öncesini düşünürsek  7-2=5   42-2=40

40/8=5

2 YIL önce 8 katı idi.

 

2 3 2
2013-02-08T15:07:02+02:00

çocuk            annesi

   7                    7x

                          8x

 

cvap 8

 

 

 

   

1 5 1