Cevaplar

  • Eodev Kullanıcısı
2012-10-08T15:15:10+03:00

her derece arasında 4 dakika fark var 25+10= 35 35.4 =  140 dakika fark var

0
2012-10-08T15:17:53+03:00

10+25=35
 35.4=140
140:60= 2.20 saat

cevap: 12.00+2.20 = 14.20 

0