Cevaplar

2013-02-08T16:50:34+02:00

ONAYLANMIŞ CEVAP

×
Uzmanlar tarafından teker teker incelenmiş onaylı cevaplar, doğru ve güvenilir bilgileri içermektedir. Eodev içerisinde moderatörler tarafından kontrol edilmiş milyonlarca kaliteli cevap vardır ancak onaylanmış cevaplar mükemmel ötesidir.

40 dk = 40x60sn =2400 sn yapar

2m/sn hızla koşuyorsa ; 2x2400 =4800 metre  koşmuştur.

 Aracın hızı;

216km/2sa = 108 km/sa hızı vardır

100metre/saniye sürat ile 120 saniyede;

100 metre/saniye x 120 saniye = 12000 metre =12 km yol alır

0