Cevaplar

2013-02-09T10:03:09+02:00

14+21=35  (CAN'IN ANNESİNİN YAŞI)

 

14+7=21  (CAN'IN 7 YIL SONRAKİ YAŞI)

 

35+7=42  (CAN'IN ANNESİNİN 7 YIL SONRAKİ YAŞI)

 

42+21=63 (İKİSİNİN 7 YIL SONRAKİ YAŞLARI TOPLAMI) 

0
2013-02-09T10:17:14+02:00

can 14 annesinin yaşı 35 yaşında  7 yıl sonra yaşların toplamı 63 olur

1 5 1