Cevaplar

  • Eodev Kullanıcısı
2013-02-09T14:39:35+02:00

134-62=72 bir tane daha alır. kaldı  10 tl'si bir tane daha yani toplam iki tane daha alabilmesi için 62-10=52 tl'si daha olması gerekir .....

2 3 2
2013-02-09T14:40:10+02:00

134-62=72

2.62=124

124-72=52

yani betül'ün o elbiseden 2 tane daha alabilmesi için 52 tl'ye ihtiyacı vardır

2 2 2