Cevaplar

2013-02-10T16:21:38+02:00

40.4,8=192 40.6=240 192+240=432 
80.4= 320 432-320=112 Tl dir

1 5 1
  • Eodev Kullanıcısı
2013-02-10T16:22:10+02:00

BAK KİLOGRAMI 4 LİRA İSE 80 KİLOGRAMI 320 LİRA EDER.

40 KİLOSUNU 4.8 İLE ÇARPARSAN 192 LİRAYI BURADAN KAZANDI.

40 KİLOYU DA 6 LİRAYLA ÇARPARSAN 240 LİRA DA BURADAN TOPLAM 240+192=432

ADAM ZATEN 320 LİRAYI ALMAK İÇİN VERDİ. 

432-320 = 112 TL KARDA ADAM :)

0