Cevaplar

  • Eodev Kullanıcısı
2013-02-10T19:10:56+02:00

240/60

4x42= 168 metredir...............................................................

0
En İyi Cevap!
2013-02-10T19:14:09+02:00

trenin tünelden tamamen geçmesi demek kuyruğunun da tamamamen tünelden çıkması demektir. Buyüzden  tünele x dersek tren 240+x lik yol gidecektir.

42000/60m=700m---> 1dakikada ilerler.

700-240=460 tünelin uzunluğu

 

1 5 1