Cevaplar

2013-02-11T14:51:33+02:00

540/4=135

3 adımı 135 cm

4.3 adımı da 540 cm yapar. yani okula 12 adımda gitmiş olur 

2 5 2
2013-02-11T14:52:44+02:00

135/3=45 540/45=12 adımda gider

2 4 2