Cevaplar

2012-09-05T17:41:53+03:00

ONAYLANMIŞ CEVAP

×
Uzmanlar tarafından teker teker incelenmiş onaylı cevaplar, doğru ve güvenilir bilgileri içermektedir. Eodev içerisinde moderatörler tarafından kontrol edilmiş milyonlarca kaliteli cevap vardır ancak onaylanmış cevaplar mükemmel ötesidir.

her 10 koltukta %10 artıyorsa

ilk 10 koltuk 40'ar tl'den=400 tl

40+40x10/100=44 tl

2. 10 koltuk 44 tl'den=440 tl

44+44x10/100=48.4

3. 10 koltuk 48.4 tlden=484 tl

toplam hasılat=

400+440+484=1324 tl

0
2012-09-05T18:55:53+03:00

ONAYLANMIŞ CEVAP

×
Uzmanlar tarafından teker teker incelenmiş onaylı cevaplar, doğru ve güvenilir bilgileri içermektedir. Eodev içerisinde moderatörler tarafından kontrol edilmiş milyonlarca kaliteli cevap vardır ancak onaylanmış cevaplar mükemmel ötesidir.

her 10 kişi için %10 artarsa :

ilk 10 kişi için:

40.1/10=4 tl

40+4 =44

İkinci 1o kişi için:

44.1/10= 4,4 tl daha artar.

44+4,4=48,4

 

400+440+484

=1324

0