Cevaplar

2012-09-19T16:42:13+03:00

ardışık dediğine göre x+x+1+x+2 =75 olur .x i çekersen x=24 tür. en büyüğü x+2 idi.24+2=26 olur.toplamları 24+26=50 dir.

3 5 3
  • Eodev Kullanıcısı
2012-09-19T16:43:19+03:00

50 .10. 15  60 eder 50+10=60

3 1 3