Cevaplar

2012-09-19T20:04:09+03:00

Öncelikle 4 yıl sonra dediği için3 kişininde yaşları 4 yıl eklenmiş olacak.
bu yüzden 4+4+4=12
 4 yıl sonrayı sorduğu için bu bulduğumuz 12 yi 48 e ekliyoruz 12+48=60 dır.
2 katı dediğine göre ve biz bu olayın tersini yani babanın şimdiki yaşını bulmak istediğimize gçre çarpmanın tersi bölme.
60/2=30 babanın şimdiki yaşı 

2 3 2
2012-09-19T20:04:19+03:00

cavap 100 lerde bişe ama :D

3 1 3