Cevaplar

2012-10-14T18:50:45+03:00

ONAYLANMIŞ CEVAP

×
Uzmanlar tarafından teker teker incelenmiş onaylı cevaplar, doğru ve güvenilir bilgileri içermektedir. Eodev içerisinde moderatörler tarafından kontrol edilmiş milyonlarca kaliteli cevap vardır ancak onaylanmış cevaplar mükemmel ötesidir.

a-b=1 yapar

a-b üssü b ise 1 üssü -2 olur o da 1/1=1 olur

1 3 1
2012-10-14T19:03:00+03:00

ONAYLANMIŞ CEVAP

×
Uzmanlar tarafından teker teker incelenmiş onaylı cevaplar, doğru ve güvenilir bilgileri içermektedir. Eodev içerisinde moderatörler tarafından kontrol edilmiş milyonlarca kaliteli cevap vardır ancak onaylanmış cevaplar mükemmel ötesidir.

(a-b)^b = (-1-(-2) ) ^-2 = (-1+2)^-2 = (1)^-2 = 1   olur. 

0