Cevaplar

2012-10-15T17:24:38+03:00

60*21=1260 saatte 1260*24=30240 Günde

2 4 2
2012-10-15T17:24:55+03:00

1 saat 60 dk  1gün 24 saat 

bir gün  =24X60=1440 dk yapar

21X1440dk =30240 hektar

1 5 1