Cevaplar

2012-10-15T17:31:16+03:00

17280 defa atar ordan 24 e böl ;)...................................

2 3 2
2012-10-15T17:34:25+03:00

Dakikada 65 defaysa saatte ne kadar olduğunu hesaplarız yani 65*60=3900 Daha sonra Günde 24 saat vardır.Bulduğumuz 3900 saatte atışıdır. 3900*24=93600 Çıkan sonuç yani 93600 kalbinin günlük atışıdır bunuda 1123200 e böleriz.1123200/93600=12 Yani 12 gün geçmesi gerekir...

1 5 1