Cevaplar

  • Eodev Kullanıcısı
2012-09-22T13:26:45+03:00

yanlış Cevap İçin Özür Dilerim. 200 Olduğu Şimdi Aklıma Geldi Açıklama Verecektim Ama @Samed Vermiş Cevabını :S

0
En İyi Cevap!
2012-09-22T13:28:55+03:00

hafta içi:5 gün

5*18=90

5*22=110

90+110 =200 sorudur

1 5 1