Cevaplar

2012-10-17T19:36:06+03:00

nurcan 40 kiraz almıştır

1 5 1
En İyi Cevap!
  • Eodev Kullanıcısı
2012-10-17T19:41:58+03:00

5+4=9     72/9=8 ikisi de 8 kez 5 er ve 4 er kiraz almış nurcan 5 er tane aldığı için   8x5=40 kardeşini sorsaydı 8x4=32 olurdu.

2 5 2