Cevaplar

  • Eodev Kullanıcısı
2012-10-19T15:59:40+03:00

5+4=9 72/9=8   8 kere payalşılacak buna göre 8*5 = 40 yapar ;)

1 5 1
  • Eodev Kullanıcısı
2012-10-19T16:01:36+03:00

nurcan 40 tane kiraz almıştır........

0