Cevaplar

2012-10-20T22:14:50+03:00

58 olur kardeşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

0
2012-10-20T22:15:49+03:00

3 yıl önce 3x3=9 yaş daha küçüklerdi. o halde toplam yaş 9+46= 55 yaş eder.

 

4 yıl sonra 4x3= 12 yaş artar.

 

55+12= 67eder toplam :))    by matematikci semanur ;)

1 5 1