Cevaplar

2012-10-21T18:18:31+03:00

(40:8=5) (8-3=5) (5.5=25)

1 5 1
2012-10-21T18:19:07+03:00

40/8=5      5*3=15 erkek öğrenci      40-15=25 kız öğrenci

 

2 5 2