Cevaplar

2012-10-22T16:31:08+03:00

ONAYLANMIŞ CEVAP

×
Uzmanlar tarafından teker teker incelenmiş onaylı cevaplar, doğru ve güvenilir bilgileri içermektedir. Eodev içerisinde moderatörler tarafından kontrol edilmiş milyonlarca kaliteli cevap vardır ancak onaylanmış cevaplar mükemmel ötesidir.

a=\sqrt{7}+\sqrt{3} \\b=\sqrt{7}-\sqrt{3} \\\frac{a-b}{a.b}=\frac{\sqrt{7}+\sqrt{3}-\sqrt{7}+\sqrt{3}}{(\sqrt{7}+\sqrt{3})(\sqrt{7}-\sqrt{3})} \\=\frac{2\sqrt{3}}{7-3}

 

bununda iki kere aynı çarpımı 3bölü 4 yapar

0