Cevaplar

2012-09-23T20:25:48+03:00

52:3=17 17-2=15 çocuk

15.2=30+2=32 anne 

2 3 2
2012-09-23T20:28:48+03:00

a.ç = 52

52-4=48=2 yıl önceki yaşları toplamı

a=3ç ise 4ç=48 bu durumda ç =12

bu durumda anne 2 yıl önce 36, çocuk 12 yaşında şu an ise anne 38 çocuk 14 yaşında

anne =a

çocuk=ç

1 5 1