Cevaplar

En İyi Cevap!
  • Eodev Kullanıcısı
2012-10-29T12:35:15+02:00

0,6 ton=600 ton=600000     20+280=300     600000-300=   59700 kg ............

1 5 1
2012-10-29T12:37:50+02:00

0,6 ton = 600kg

20000g=20 kg

280+20=300

600-300=300

1 5 1