Cevaplar

2012-10-29T16:20:53+02:00

111-3 =108 108:3=36 36 -37-35

 35+37

1 1 1
2012-10-29T16:28:28+02:00

 ardaşık 3 sayı var. toplamda 3 tane

örn 123 . bunların arasında 1 er artış var.

demek ki sorudaki sayılar arasındada 1 er artıyor. 1=0 artış, 2=1 artış , 3=2 artış çünkü 0 dan itibaren alıyoruz. artışları toplayalım. toplam 3.  111-3=108  108/3= 36 en küçük sayı .  36+2=38 en büyük sayı . sonuşta aralarında birer artış var.

1 5 1