Cevaplar

2012-10-30T20:12:37+02:00

40 kiraz alır.............

2 3 2
2012-10-30T20:36:41+02:00

5+4=9 72/9=8 8x5=40 5 ile 4 ü topla çünkü kişi başına öyle düşüyo sonra bunu 72 ye böl sonuç 8 çıkar 8 ile nurcan  5 alıyodu 8ile 5 i çarpcaz sonuç=40

0