Cevaplar

2012-10-30T20:42:03+02:00

ONAYLANMIŞ CEVAP

×
Uzmanlar tarafından teker teker incelenmiş onaylı cevaplar, doğru ve güvenilir bilgileri içermektedir. Eodev içerisinde moderatörler tarafından kontrol edilmiş milyonlarca kaliteli cevap vardır ancak onaylanmış cevaplar mükemmel ötesidir.

x+2=0

x=-2   P(x+3) te yerine yazarsak  P( -2 + 3)= P(1) polinomu istenilen polinom

 

P(x+2) içerisini 1yapmak için x yerine -1 yazarız

 

P(-1+2)=2.(-1)^{2}-(-1)+3

P(1)=2+1+3=6

0
2012-10-30T20:44:09+02:00

x+2=0 x=-2         P(-2+3)=P(1)        direk yazıyoruz P(1+2)=3 

2.9-3+3=18 Yanlış olma ihtimali var

0