Cevaplar

En İyi Cevap!
2012-10-30T23:18:27+02:00

ONAYLANMIŞ CEVAP

×
Uzmanlar tarafından teker teker incelenmiş onaylı cevaplar, doğru ve güvenilir bilgileri içermektedir. Eodev içerisinde moderatörler tarafından kontrol edilmiş milyonlarca kaliteli cevap vardır ancak onaylanmış cevaplar mükemmel ötesidir.

\beta simetrik bağıntı ise (x,y) eleman\beta iken (y,x)'de eleman \beta olmalı

 

(2a-3)x+(6-a)y=(2a-3)y+(6-a)x=10 olmalı bu eşitlik için

 

2a-3 = 6-a    olması lazım 

2a+a=6+3

3a=9

a=3

 

 

1 5 1