Cevaplar

2012-09-25T16:58:04+03:00

Evden çıkmak 118 sn ise girmek de 118 sn'dir.

Okuldan çıkmak 17 sn. ise girmek de 17 sn.dir

 

İkisinde de gidiş-dönüşde iki kere kullancağımızdan.118*2=236 sn ev yolu.17*2=34 okul yolu

34+236=280

 

Ara yolu da hesaba katmak gerekirse=

 

280+ara yol yani ev ile okul arasındaki yol süresi = toplam süredir

 

Bize ara yol süresi verilmediği için bu şekilde kalır.Ara yol olmadığını düşünürsek 280'dir

 

 

1 4 1
2012-09-25T19:49:49+03:00

118+118:236 =17+17:34 = 236+34=270

1 5 1