Cevaplar

2012-11-02T15:42:02+02:00

9 ADIM - 2 ADIM = 7    35-7=28     DAHA İYİ YOL

1 3 1
En İyi Cevap!
2012-11-02T15:54:18+02:00

9 adım ileri 2 adım geri toplamda 7 adım ileri gidiyor.

başladığı yerden 35 adım ilerde ise 35/7 den 5 çıkar.

yani çocuk  5 defa 9 defa ileri 5 defa da 2 geri gitmiştir.

sonuç:9 çarpı 5 eşittir 45 adım. 5 açarpı 2 eşittir 10 ...

toplamda 45+10=55 adım atmıştır... :)

1 5 1