Cevaplar

2012-11-06T11:47:06+02:00
Çözüm: Eksilen – Çıkan = Fark  Katlar çıkarılır. 6 – 1 = 5 150 / 5 = 30 Çıkan     150 + 30 = 180 Eksilen
1 3 1
  • Eodev Kullanıcısı
2012-11-06T12:05:49+02:00

Eksilen – Çıkan = Fark  Katlar çıkarılır. 6 – 1 = 5 150 / 5 = 30 Çıkan     150 + 30 = 180 Eksilen :)

1 5 1