Cevaplar

2012-09-26T01:17:13+03:00

ONAYLANMIŞ CEVAP

×
Uzmanlar tarafından teker teker incelenmiş onaylı cevaplar, doğru ve güvenilir bilgileri içermektedir. Eodev içerisinde moderatörler tarafından kontrol edilmiş milyonlarca kaliteli cevap vardır ancak onaylanmış cevaplar mükemmel ötesidir.

(p'^q)'=0 bu ifadenin de değilini alırsan (pvq')=1 olur.

 

Şimdi bu ifadeye bakalım [(p^(q'vp)] =

                                             -------  bu kısım görüldüğü gibi 1 e eşit. Dolayısıyla

     p^1=p dir

3 4 3