Cevaplar

En İyi Cevap!
2012-09-26T14:50:28+03:00

ONAYLANMIŞ CEVAP

×
Uzmanlar tarafından teker teker incelenmiş onaylı cevaplar, doğru ve güvenilir bilgileri içermektedir. Eodev içerisinde moderatörler tarafından kontrol edilmiş milyonlarca kaliteli cevap vardır ancak onaylanmış cevaplar mükemmel ötesidir.

a) (pv(p^q'))' = p'^(p^q')'=p'^(p'vq)

 

b) .((p'vq)'^q')'=((p'vq)'vq)=(p^q')vq

 

c) ((pvq)v(p'vq'))'=(pvq)'^(p'vq')'=(p'^q')^(p^q)=0

1 5 1
2012-09-26T15:10:59+03:00

ONAYLANMIŞ CEVAP

×
Uzmanlar tarafından teker teker incelenmiş onaylı cevaplar, doğru ve güvenilir bilgileri içermektedir. Eodev içerisinde moderatörler tarafından kontrol edilmiş milyonlarca kaliteli cevap vardır ancak onaylanmış cevaplar mükemmel ötesidir.

 ((pvq)v(p'vq'))'=(pvq)'^(p'vq')'=(p'^q')^(p^q)=0

0