Cevaplar

2012-11-08T16:51:47+02:00

ONAYLANMIŞ CEVAP

×
Uzmanlar tarafından teker teker incelenmiş onaylı cevaplar, doğru ve güvenilir bilgileri içermektedir. Eodev içerisinde moderatörler tarafından kontrol edilmiş milyonlarca kaliteli cevap vardır ancak onaylanmış cevaplar mükemmel ötesidir.

p(x) = 2xkare-x+1

 

p(-2)=2.(-2)[kare]-(-2)+1=2.4+2+1=11

1 5 1
2012-11-08T17:48:59+02:00

ONAYLANMIŞ CEVAP

×
Uzmanlar tarafından teker teker incelenmiş onaylı cevaplar, doğru ve güvenilir bilgileri içermektedir. Eodev içerisinde moderatörler tarafından kontrol edilmiş milyonlarca kaliteli cevap vardır ancak onaylanmış cevaplar mükemmel ötesidir.

p(x) = 2x^2-x+1

 

p(-2)=2.(-2)^2-(-2)+1=2.4+2+1=8+2+1=10+1=11

1 5 1