Cevaplar

  • Eodev Kullanıcısı
2012-11-09T19:02:57+02:00

GENERAL TEST FOR BEGINNERS

1. ……..   Jane from Ireland?

a)  Is       b) Are      c) Am

2. What   ……….   your favourite school subject?

a)  is       b) am       c) are

3. We  ………..  from America.

a)  isn’t     b) am not      c)  aren’t

4.  ………  they from England?

a) Are       b)  is      c)Am

5. “Is she a teacher?”
    “Yes, she ………..   .”

a) isn’t      b)  is     c ) aren’t

6.This is   …………  apple.

a) a            b) an            c)-

7.Where   ………..  Clare and Thomas from?

a)  am         b)  is            c) are

8.This is   ……….   Atlas on the table.

a) a             b)  an           c) -

9.Look at   ……  .

a) she       b)   he        c) her

10.It’s  ……….  book.

a)  -           b)  an          c) a

11.This   ………….  my friend.

a) am        b)   is           c) are

12.“Are you from Australia?”

a) Yes, I’m.      b) No, I’m not.             c) Yes, they are.

13. Who is  ………….?

“Mr Smith.”

a)  it         b) he         c) him

14.My name  ………. Janet.

a)  am           b) is            c ) are        

15.How old  …………..  you?

a)   is        b) am           c) are

16.Look at Peter and Pete. Look at   ………..   .

a) him       b) they         c) them

17. Darn and Mary  ……………  20 years old.

a)   I’m not      b)  isn’t     c) aren’t

18. “Is this a laptop?”

“Yes,  …………  is.”

a)  he        b) they       c) it

19.“Is he your brother?”

“No, he ……………. .”

a)  is      b) isn’t       c) aren’t

20.“Are they students?”

“Yes,  …………..   .”

a) we are     b) you are      c) they are

 

 

20. c 19. b 18. c  17. c  16. c  15. c  14. b  13. b  12. a  11. b  10. a  9. c  8. b 7. c  6. b  5. b  4.a  3. c  2. a  1.a


 
0