Cevaplar

2012-11-10T16:22:23+02:00

onlar b nin tümleyeni fark a nın tümleyeni sana kısaca açıklamasını yaptım diğeri b nin tümleyeni fark a nın tümleyeni yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

0
2012-11-10T16:42:55+02:00

basit    (B'-A')=B'nA OLUR VE (B -A)'=(BnA')'=B'uA    ( B'nA)n(B'uA)=An(B'n(B'uA))  DAĞITIRIZ        An ( (B'NB') U (B'nA))=An(B'u(B'nA)   DAĞITIRIZ    AnB' u An(B'nA)      An(B'nA) KISMINDA PARENTEZ DEĞİŞLİR   (AnA)nB'=AnB'    VE     AnB' U AnB'=   AnB'        KISACA CEVAP   AnB'                saygılar....

1 5 1