Cevaplar

2012-11-12T12:14:26+02:00

ONAYLANMIŞ CEVAP

×
Uzmanlar tarafından teker teker incelenmiş onaylı cevaplar, doğru ve güvenilir bilgileri içermektedir. Eodev içerisinde moderatörler tarafından kontrol edilmiş milyonlarca kaliteli cevap vardır ancak onaylanmış cevaplar mükemmel ötesidir.

1) 6000 m=6 km

    6 dk =0,1 h

 

    Yol= Hız x zaman

      6= Hız x 0,1

      Hız = 60 km/h

 

2) m/s buradki saniye ise

 

   60 dk = 60.60=3600 sn

  

   7200 = 3600 . Hız

       Hız= 2m/s dir

 

3) Yol = Hız x Zaman

     Yol = 50 x 5 = 250 km

1 5 1
  • Eodev Kullanıcısı
2012-11-12T13:18:09+02:00

ONAYLANMIŞ CEVAP

×
Uzmanlar tarafından teker teker incelenmiş onaylı cevaplar, doğru ve güvenilir bilgileri içermektedir. Eodev içerisinde moderatörler tarafından kontrol edilmiş milyonlarca kaliteli cevap vardır ancak onaylanmış cevaplar mükemmel ötesidir.

6000m=6km 
6 dk 6km ise 60 dakikada
60km /h dir
---
7200/3600= 2 m/s
---
5x50=250 km yol alır.

1 5 1